Η διαταραχή και η αλλοίωση της πραγματικότητας

⡾ greektrading.club

Η αντίληψη μπορεί να διαταραχθεί, μπορεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Η διαταραχή και η αλλοίωση της πραγματικότητας δημιουργείται από διαφημιστικά μηνύματα και συζητήσεις για το πόσο εύκολο είναι. Δημιουργούν προσδοκίες που δεν είναι πραγματικές, αληθινές.

Πρέπει να συμφωνήσουμε και να αποδεχθούμε ότι είμαστε στην φάση που μαθαίνουμε, με συνέπεια, σταθερότητα και συστηματική παρακολούθηση, μαθαίνουμε χρήσιμες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να επιβιώνουμε και να κάνουμε συναλλαγές.

Η διαδρομή είναι μεγάλη, το διάστημα για να μάθουμε να επιβιώνουμε στην αγορά είναι μεγάλο και ο τρόπος δεν είναι εύκολος και απλός όπως το παρουσιάζουν. Είναι μια χρονοβόρα και σύνθετη διαδικασία με δυσκολίες και απαιτεί συστηματική εκπαίδευση.

Παρακολουθώντας απλά μία παρουσίαση δεν πετυχαίνουμε κάτι, αντίθετα ίσως και να μας μπερδέψει. Η απόσταση από το σημείο που βρισκόμαστε τώρα και που θέλουμε να φτάσουμε είναι μεγάλη και απαιτεί χρόνο και συνέπεια. Δεν είναι σύντομη διαδρομή. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε την κατάλληλη νοοτροπία και για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος και συστηματική παρακολούθηση.